9.10.08

La Custòdia entra en Joc!


Durant la 3a Setmana de la Custòdia la Fundació Emys, amb el suport de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), ha realitzat les proves pilot del joc de la custòdia, titulat “La Custòdia entra en Joc!”.

Aquest joc té com a objectiu difondre la custòdia del territori com a una forma de protegir el patrimoni natural i cultural. És per això que les sessions pilots s'han realitzat en l'IES de Sils, institut situat en un municipi, especialment sensible amb la conservació del patrimoni natural i on hi ha un acord de custòdia per a la conservació dels Estanys de Sils.

Les proves s'han fet amb 75 nois i noies de 1r d'ESO, repartits en grups de 25 alumnes. Gràcies a les sessions s'han millorat el joc i s’ha adaptat a les necessitats dels alumnes d’aquestes edats. Les valoracions, tant de l'alumnat com dels professors, han estat molt positives.

Al llarg dels propers mesos la Fundació Emys i la XCT continuaran treballant en el joc per tal de presentar-ne la versió acabada al llarg de la primavera vinent.

Fundació Emys.